Assalamualaikum wbt.

Salam perkenalan daripada saya, Norhasnida Mohamad Nayan atau lebih senang dikenali sebagai Nieda. Saya adalah seorang Business Leader & Shaklee Independent Distributor, berasal dari negeri Perak Darul Ridzuan dan kini menetap di negeri Johor Darul Takzim. Memegang jawatan sebagai Setiausaha di sebuah Resort di Johor Bahru.

Saya lahirkan laman ini untuk berkongsi info, tips, pengalaman, serba sedikit pengetahuan yang ada tentang kesihatan, kecantikan dan kehidupan seharian.

Saya agak sedih bila ramai orang di zaman sekarang menjadi mangsa kepada kegilaan penjual suplemen dan produk-produk kecantikan yang tidak bertanggungjawab, yang hanya mengejar keuntungan semata-mata. Begitu juga dengan syarikat pengeluar suplemen dan produk-produk kesihatan atau kecantikan yang tidak tahu dari mana asal usulnya, tiada ujian klinikal yang rapi, kadang-kadang tu tanpa status Halal mahupun kelulusan Kementerian Kesihatan yang sah.

Yang lebih menyedihkan adalah ramai pengguna terlalu mudah ditipu dan terpedaya dengan janji-janji manis produk-produk kesihatan dan kecantikan ini. Tanpa usul periksa, terus saja ambil produk sembarangan hanya semata-mata kerana nak cepat cantik, nak cepat kurus, nak cepat itu dan ini…. sudahnya ada yang terpaksa menanggung kesan sampingan yang menyakitkan dan ada jugak yang sampai kehilangan nyawa.

Jadi, atas rasa tanggungjawab, saya terpanggil untuk menyampaikan info-info yang saya harapkan dapat membuka mata, memberi kesedaran kepada orang ramai tentang betapa pentingnya pengambilan produk-produk, suplemen yang SELAMAT, SEMULAJADI & BERKESAN yang disokong dengan ujian klinikal yang sah oleh para saintis bertauliah.

Sedikit tips untuk memilih produk atau suplemen samada untuk kesihatan dan kecantikan:

1. Pastikan ia adalah keluaran syarikat suplemen yang diiktiraf dan telah lama bertapak di pasaran dunia

2. Produk yang dihasilkan telah melalui ujian klinikal yang sah dan dijamin SELAMAT & BERKESAN

3. Dihasilkan daripada bahan-bahan semulajadi

4. Bebas daripada dadah atau bahan kimia merbahaya

5. Sah status Halal dan KKM

Semoga laman ini dapat memberi manfaat kepada semua pembacanya dan terima kasih yang tak terhingga kerana anda sudi singgah di sini. Saya nak ajak anda semua melangkah ke sebuah kehidupan dan kesihatan yang lebih baik.

Boleh juga follow saya di Facebook atau Fanpage dan www.niedaendrich.com

Sms @ whatsapp saya di 019-7071977 sekiranya ada sebarang kemusykilan atau pertanyaan tentang Shaklee

Salam perkenalan,

Business Leader @ Shaklee

 

Nieda

Business Leader & Shaklee Independent Ditributor

JOHOR BAHRU, SKUDAI, UTM (POS KE SELURUH MALAYSIA)

019-7071977

Advertisements

About ohcantik

Perkongsian info & tips tentang KESIHATAN & KECANTIKAN. Kelebihan menggunakan produk yang mendapat JAMINAN yang sahih dan dihasilkan dari sumber semulajadi dengan sokongan saintis-saintis bertauliah serta ujian klinikal dan landmark study yang sah. Bisness yang memberi peluang FINANCIAL FREEDOM dan PASSIVE INCOME TANPA HAD - Shaklee
Link | This entry was posted in About Me and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s