Pengedar Shaklee Johor Bahru, Skudai Dan Sekitar UTM

Business Leader & Shaklee Independent Distributor atau Pengedar Sah Shaklee adalah saya. Atau ada jugak antara team member saya yang gelar saya Pakar Awet Muda @ Akacan (singkatan untuk akak cantik)… hehehee… kembang setaman jadinya…

Ok, istimewa untuk teman-teman atau sesiapa saja yang tinggal kat Johor Bahru, Skudai, Taman Universiti dan sekitar UTM (Universiti Teknologi Malaysia) yang tengah tercari-cari distributor yang boleh beri konsultasi eksklusif untuk produk Shaklee yang bakal dibeli nanti, sudi-sudikanlah hubungi saya di 019-7071977… boleh sms atau WhatsApp yer… kalau call nanti takut saya tengah engaged dengan hal-hal kat ofis ni pulak sebab saya jugak masih bekerja. Kalau sms atau WhatsApp InsyaAllah tengah meeting pun saya boleh reply.. hehee..

Yang tinggal di Pekan Nenas dan Pontian pun boleh jugak sebab hari minggu saya akan balik ke rumah kakak saya di sana. Kalau nak COD suplemen Shaklee kat area Pontian, Pekan Nenas tu InsyaAllah boleh diaturkan.

Senang citer siapa jer lah yang tinggal di Malaysia, Singapura, Brunei atau Indonesia yang nak beli suplemen Shaklee dan dapat pulak konsultasi eksklusif secara peribadi seumur hidup dan percuma, kenalah hubungi saya di 019-7071977. Bukan setakat Asia jer tau, customer saya di Riyadh Saudi Arabia pun ada…

Boleh jugak pm saya di Facebook.. kita chit chat kat Messenger. Jemput la LIKE Fanpage saya yer… sudi-sudikanlah…

Atau kalau nak singgah di Blog saya yang lagi satu pun dialu-alukan sangat… kat sana dah ada banyak info, tips, petua yang saya kongsikan. Semoga bermanfaat!

Saya fokus kepada suplemen untuk KECANTIKAN, PENGURUSAN BERAT BADAN, MASALAH RAMBUT GUGUR & HYPERTHYROID. Tapi, of course tak terhad untuk itu saja tau, nak suplemen-suplemen Shaklee yang lain pun boleh sangat.

Saya jugak sangat galakkan anda untuk menjadi AHLI SHAKLEE sebab nanti anda akan dapat banyak kelebihan.. yang pastinya sudah tentu la dapat beli suplemen Shaklee pada harga diskaun yang sangat menarik… hampir 15% – 20% beza dari harga biasa tau.

Jangan risau, walaupun anda dah jadi ahli, tapi kalau anda mendaftar di bawah saya selagi itulah anda tetap customer eksklusif saya. Urusan order barang tetap saya bantu dan konsultasi tetap saya beri sebaik mungkin seumur hidup. Kalau yang jadi ahli dan nak bisness pulak, saya akan beri coaching dan guiding secara PERCUMA.

Salam sayang,

Nieda

Business Leader & Shaklee Independent Distributor

JOHOR BAHRU, SKUDAI, UTM (POS KE SELURUH MALAYSIA)

019-7071977

 

Advertisements

About ohcantik

Perkongsian info & tips tentang KESIHATAN & KECANTIKAN. Kelebihan menggunakan produk yang mendapat JAMINAN yang sahih dan dihasilkan dari sumber semulajadi dengan sokongan saintis-saintis bertauliah serta ujian klinikal dan landmark study yang sah. Bisness yang memberi peluang FINANCIAL FREEDOM dan PASSIVE INCOME TANPA HAD - Shaklee
This entry was posted in Pengedar Shaklee & Biz Shaklee and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s