Pencuci Muka Terbaik Sesuai Untuk Semua Jenis Kulit Yang Sangat Berbaloi Sehingga Anda Susah Nak Percaya

Rasa-rasanya la kan pencuci muka yang kita guna sekarang tu adalah pencuci muka yang terbaik tak?

Maksud saya terbaik dari segi bahan-bahannya, kesan atau hasilnya, perlindungannya kepada kulit, kandungan bahan kimianya dan lain-lain lagi.

Mungkin kita rasa terbaik sebab bila kita balik keje, muka dah berminyak atau orang utara kata belengaih kita cuci dengan pencuci muka kita dan terus rasa fresh, rasa kulit muka jadi bersih, minyak pun hilang. Kan?

Tau tak sebenarnya hampir semua produk penjagaan diri yang ada kat pasaran tu mengandungi macam-macam jenis bahan kimia. Kita memang tak boleh nampak kesan segera tindakan bahan kimia ni tapi kesan jangka panjang ada yang merbahaya.

Antara bahan kimia yang biasa terdapat dalam produk kecantikan dan penjagaan diri ialah:

  • PARABENS
  • FORMALDEHYDES
  • BENZOYL PEROXIDE
  • SODIUM LAURYL SULFATE (SLS) & SODIUM LAURETH SULFATE (SLES)
  • DIOXIN
  • PARFUM (aka FRAGRANCE)
  • PHTHALATES
  • NANOPARTICLES
  • TRICLOSAN
  • PEG COMPOUNDS

Kalau pencuci muka yang kita guna sekarang ada bahan-bahan macam tersenarai di atas, boleh tak kita kata yang pencuci muka kita tu adalah pencuci muka terbaik untuk kita? Tak mungkin la kan sebab dah tentu-tentu bahan-bahan kimia ni boleh mendedahkan kita kepada risiko penyakit merbahaya termasuklah kanser.

Jadi, untuk pilihan terbaik bila mencari pencuci muka, pilihlah produk yang berasaskan bahan-bahan semulajadi dan bebas daripada bahan-bahan kimia merbahaya.

Pilihan yang ada ialah pencuci muka terbaik daripada NutriWhite & Enfuselle Shaklee.

NutriWhite Gentle Deep Foaming Cleanser - sesuai untuk kulit normal, kering & berminyak

NutriWhite Gentle Deep Foaming Cleanser dengan ajen pencerahan semulajadi – sesuai untuk kulit normal, kering & berminyak

Gentle Deep Foaming Cleanser

  • Membersihkan dan menyegarkan kulit
  • Rumpai laut menanggalkan kotoran, mengelupaskan sel-sel mati dan menegangkan kulit
  • Alga Hijau melembapkan kulit dan membersih hingga jauh ke dalam liang-liang kulit untuk menghapuskan toksin
  • Strawberi Begonia mencerahkan dan meratakan tona kulit
  • Lembut dan menyegarkan
Enfuselle Hydrating Cleansing Lotion

Enfuselle Hydrating Cleansing Lotion Untuk Kulit Normal – Kering

Hydrating Cleansing Lotion

Emulsi berkrim bertindak lembut untuk menanggalkan kotoran, bahan cemar dan mekap tanpa menjejaskan lapisan minyak semula jadi kulit.

  • Kaya dengan kandungan emolien serta penambahan Vitamin E agar kulit sentiasa halus, seimbang dan berseri
  • Mencerahkan tona kulit
  • pH yang seimbang
  • Hipoalergenik
Enfuselle Purifying Cleaning Gel untuk pembersihan secara mendalam

Enfuselle Purifying Cleaning Gel Untuk Kulit Normal – Berminyak & Berjerawat & Bermasalah

Purifying Cleansing Gel

Gel berbusa bertindak lembut untuk menyingkirkan bahan cemar, mekap dan minyak berlebihan daripada kulit anda.

  • Bahan-bahan khas serta penambahan Vitamin E menyegarkan dan melembutkan kulit
  • Mencerahkan tona kulit
  • pH yang seimbang
  • Hipoalergenik

Kita tengok pulak apa kata mereka yang dah pernah menggunakan pencuci muka NutriWhite & Enfuselle ni.

TESTIMONI

“Saya pakai NutriWhite… kulit rasa bersih dan makin sekata, selain mencerahkan.. jerawat pun tak tumbuh dah”

“Saya baru guna 2 weeks Enfuselle Balance Moisturizer memang terbaik la ala2 pakai Shiseido punya moisturizer.. tak melekit dan tak oily.. worth to buy! pastu bagi ofismate try terus teruja nak order cleanser dengan moisturizer”

“NutriWhite n Enfuselle both worth to buy.. ala2 yang kat kaunter tu… Shiseido, SKII, Estee Lauder”

nutri3

“Guna pencuci muka NutriWhite sampai hampir 10 bulan tapi tak habis-habis lagi… menjimatkan!”

nutriwhite-testimonial-3

Kalau anda memang tengah tercari-cari pencuci muka terbaik untuk wajah anda maka NutriWhite & Enfuselle ni lah jawapannya.

Dengan harga yang hampir 70% lebih murah berbanding jenama terkenal yang biasa dijual di kaunter-kaunter gedung membeli-belah seperti SKII dan sebagainya, pencuci muka terbaik NutriWhite & Enfuselle pasti akan berikan anda hasil yang sangat menakjubkan!

value for money

WhatsApp saya di 019-7071977 untuk sebarang pertanyaan, PEMBELIAN SHAKLEE, JOIN AHLI dan KONSULTASI EKSKLUSIF secara PERCUMA.

Salam Sayang

Nieda

Business Leader & Shaklee Independent Distributor

JOHOR BAHRU, SKUDAI, UTM (POS KE SELURUH MALAYSIA)

019-7071977

Advertisements

About ohcantik

Perkongsian info & tips tentang KESIHATAN & KECANTIKAN. Kelebihan menggunakan produk yang mendapat JAMINAN yang sahih dan dihasilkan dari sumber semulajadi dengan sokongan saintis-saintis bertauliah serta ujian klinikal dan landmark study yang sah. Bisness yang memberi peluang FINANCIAL FREEDOM dan PASSIVE INCOME TANPA HAD - Shaklee
This entry was posted in Kulit Sihat & Cantik and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Pencuci Muka Terbaik Sesuai Untuk Semua Jenis Kulit Yang Sangat Berbaloi Sehingga Anda Susah Nak Percaya

  1. Epal says:

    Macam nice je produk ni. Boleh try

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s