Ekstrak Anggur Gergasi Jadi Cara Hilangkan Parut Jerawat Dengan Kuasa Awet Muda Luar Biasa

VIVIX – satu PENEMUAN REVOLUSI dalam anti-penuaan pada tahap sellular. Jadi dah tentu bukan saja boleh hilangkan parut jerawat, tapi boleh meremajakan kulit & badan kita jugak.

Dah lebih 1 juta botol Vivix ® pun dijual. Vivix ni merupakan suplemen anti-penuaan terbaik didunia yang dibangunkan selepas penyelidikan bertahun-tahun oleh Shaklee, syarikat suplemen No. 1 di Amerika Syarikat.

Untuk mencipta profil polyphenol yang kuat di dalam Vivix ®, ahli sains menggabungkan resveratrol yang lampautulen dengan ekstrak dari anggur Muscadine yang hebat, elderberry Eropah, dan purple carrot. Campuran inilah yang bertanggungjawab dalam banyak tindakan unik anti-penuaan sellular Vivix ®.

DI BAWAH NI ADALAH 4 MEKANISMA (PUNCA) PENUAAN PADA TAHAP SELLULAR

  1. KEROSAKAN DNA
  • Setiap hari, setiap sel tubuh diserang oleh hampir sejuta serangan yang merosakkan DNA. Serangan-serangan ini merosakkan pengakalan data genetic, menghasilkan satu “typo” (kesilapan dari yang asal) yang akan menggangu fungsi sel dan lanjutan umur.
  1. PENGAWALAN GENETIK
  • Pengawalan genetik menyumbang kepada kemerosotan umur pada tahap sellular. Didalam satu penemuan utama, kajian klinikal terbaru menunjukkan ramuan Vivix mengaktifkan satu pengawalan genetik utama yang menolong melambatkan penuaan tahap sellular. Jadi, kalau setakat parut jerawat tu memang senang-senang jer lah Vivix settle kan.
  1. PENGELUARAN TENAGA YANG KIAN MENURUN OLEH SEL-SEL
  • Mitochondria (penjana tenaga) di dalam sel menghasilkan tenaga yang kita perlukan. Apabila kecekapan mitochondria menurun, fungsi sel turut menurun. Ramuan Vivix ® menggalakkan biogenesis (pembentukan baru) mitochondria untuk meningkatkan tahap tenaga di dalam sel.
  1. PENIMBUNAN PROTIN AGE
  • Penimbunan berlebihan protin AGE (Advance Glycation End products) boleh menyebabkan kerosakan tahap sellular yang akan mengganggu keutuhan sel dan umur. Ramuan Vivix ® adalah 10 kali lebih kuat dari resveratrol (kandungan unik dalam anggur “muscadine”) untuk melambatkan pembentukan protin AGE.

Disebabkan Vivix ada keupayaan untuk melawan penuaan sehingga ke tahap sellular, jadi secara keseluruhanya apa saja ‘kerosakan’ yang dah jadi kat badan kita ni boleh ‘diperbaiki’ oleh Vivix yang tak mampu dilakukan oleh produk lain.

Sebab tu lah orang yang ambik Vivix ni jadi semakin cantik, sihat & awet muda macam mereka ni:

Vivix-Kanser

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Master Law – beliau bukan saja berjaya bebas 100% daripada kanser paru-paru, tapi bertambah awet muda selepas amalkan Vivix & suplemen Shaklee. Master Law ni umur dia dah lebih 50 tahun tau… tapi nampak masih muda kan… saya pernah jumpa dia in-person di satu event Shaklee dulu… memang ganteng!

vivix, vitalea, esp

 

 

 

 

 

 

 

Tengok tu, SLE pun Vivix boleh handle… inikan pulak parut jerawat… kacang jer

Nota: (Systemic lupus erythematosus (SLE) ialah penyakit autoimmune yang mana sistem imun tubuh secara tidak sengaja menyerang tisu-tisu yang sihat. Ia boleh memberi kesan kepada kulit, sendi, buah pinggang, otak dan organ lain)

vivix Iftifal 2

Nampak kan perbezaan muka Puan Iftifal ni lepas dia ambik Vivix. Memang semakin awet muda.

Kesimpulannya, Vivix ni memang hebat… apalah sangat parut jerawat kalau nak dibanding dengan kanser paru-paru atau penyakit SLE kan? Jadi memang takkan menjadi masalah la untuk Vivix bantu orang yang nak cari cara hilangkan parut jerawat tu. Confirmed boleh!

Jadi, kepada yang ada masalah parut jerawat, parut lepas eksiden ke, atau apa saja masalah kesihatan wajiblah ambik Vivix ni.

Sms / WhatsApp saya di 019-7071977 untuk order dan konsultasi.

KONSULTASI EKSKLUSIF secara PERCUMA istimewa untuk semua customer @ downline saya.

Salam Awet Muda,

Nieda

Business Leader & Shaklee Independent Distributor

JOHOR BAHRU, SKUDAI, UTM (POS KE SELURUH MALAYSIA)

019-7071977

 

 

Advertisements

About ohcantik

Perkongsian info & tips tentang KESIHATAN & KECANTIKAN. Kelebihan menggunakan produk yang mendapat JAMINAN yang sahih dan dihasilkan dari sumber semulajadi dengan sokongan saintis-saintis bertauliah serta ujian klinikal dan landmark study yang sah. Bisness yang memberi peluang FINANCIAL FREEDOM dan PASSIVE INCOME TANPA HAD - Shaklee
This entry was posted in Kulit Sihat & Cantik and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s