Penapis Air Terbaik Dengan Hasil Tapisan Hampir Setanding pH Air Zam Zam

asidchart

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gambar kat atas ni menunjukkan tahap keasidan sesuatu makanan & minuman. Semakin berasid maka semakin tak eloklah makanan / minuman tu untuk badan kita. Badan yang banyak penyakit sebab tinggi asid.IMG-20150607-WA0016

IMG-20150607-WA0017Dua gambar ni pulak menunjukkan perbezaan tahap alkali antara air paip, air RO (reverse osmosis) dan air tapisan daripada penapis air Get Clean Water Pitcher Shaklee. Air dari penapis air Get Clean Water Pitcher dengan pH 7.8, hampir sama dengan pH air zam zam. Terbaik!

Ape yang buatkan Get Clean Water Pitcher ni penapis air terbaik dan termurah?

MEMPERKENALKAN GET CLEAN®  WATER

Get Clean® Water ni adalah sistem penurasan air multi-paten baru yang menghasilkan air yang lebih sihat. Berbanding dengan jug air yang lain, Get Clean® Water menggunakan sebatang blok karbon padu untuk membersihkan air dan mengurangkan bahan-bahan cemar yang sukar disingkirkan termasuklah kandungan plumbum sehingga 99%.

Get Clean® Water merupakan sistem penapis @ penuras jug air pertama yang menggunakan blok-karbon yang boleh diisi semula. Jadi, kuranglah botol plastik yang perlu dibuang. Ia juga berupaya menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan.

Menandingi Jenama Terkemuka yang Lain! Jug penapis ni disahkan dapat mengurangkan kandungan plumbum, merkuri, kadmium dan bahan-bahan cemar lain disamping mengekalkan kandungan mineral air yang sihat!

  • Disahkan dapat mengurangkan klorin, jadi ia dapat mengurangkan ancaman kesihatan yang disebabkan oleh bahan sampingan klorin!
  • Disahkan dapat menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan -dua kali ganda lebih daripada jenama terkemuka.
  • Sistem Penapis @ Penuras Jag Air berblok- Karbon Isian Semula yang pertama

Pilihan Bijak!

  • Hanya beberapa sen bagi seliter air
  • Air yang lebih sihat dan rasanya yang enak
  • Jug Air bermeter automatik pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah dituras- tidak memerlukan kuasa elektrik
  • Ringan dan mudah dibawa kemana saja
  • Menjimatkan kos – tanpa perlu dimasak

KEISTIMEWAAN SHAKLEE

SELAMAT: “Menyingkirkan kandungan plumbum” dan banyak bendasing lain – Jug penapis air Get Clean® Water ini berupaya mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar berbahaya yang mungkin terkandung di dalam air. Ia juga diiktiraf oleh Persatuan Kualiti Air (Water Quality Association [WQA]) yang ianya dapat mengurangkan plumbum dan banyak bendasing lain.

PILIHAN BIJAK: Menjimatkan Kos – Rakyat Malaysia banyak membazirkan wang dengan meminum air botol. Dengan hanya berapa sen seliter sahaja, Get Clean® Water dapat memberikan air yang bersih dan rasanya yang enak dengan meter bijak yang menandakan bilakah masanya terbaik untuk kita menukar penapis @ penuras tersebut tanpa perlu mengagaknya.

HANDAL: Lebih banyak air bersih pada setiap masa – Jug penapis air Get Clean® Water menghasilkan 303 liter (80 gelen) daripada setiap turasan yang mana dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama lain dan mengurangkan bahan cemar yang mungkin wujud dalam air dan berbahaya kepada kesihatan anda.

MESRA ALAM: Memelihara alam sekitar – Jug penapis air Get Clean® Water ni menggunakan sistem Penapis @ Penuras Jag air dengan blok-karbon isian semula yang pertama, di mana ianya dapat mengurangkan timbunan sisa. Dan lagi, setiap penapis @ penuras diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan baik terhadap alam sekitar.

wp

 

 

Daripada gambar kat atas ni kita dah boleh tau air mana yang patut kita kurangkan atau elakkan terus dan air mana yang terbaik untuk kesihatan kita kan…

Jom kita tengok pulak perkongsian daripada mereka yang dah pernah guna penapis air terbaik daripada Shaklee ni.

WATER PITCHER

 

 

 

Testimoni-Get-Clean-Water-Pitcher

 

 

 

 

 

 

Testimoni penapis air get clean water pitcher shaklee

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Memang tak boleh disangkal lagi lah… Get Clean Water Pitcher ni adalah penapis air terbaik, mudah-alih, tak perlukan kuasa elektrik dan sangat menjimatkan macam yang diakui dalam laman web livestrong.com sebagai The Best Water Filter Pitcher

wp3

wp2Dapatkan penapis air terbaik Get Clean Water Pitcher hari ni jugak yer.

WhatsApp saya di 019-7071977 untuk info lanjut dan untuk cara dapatkan harga diskaun hebat.

Salam Sihat

Nieda

Business Leader & Shaklee Independent Distributor

JOHOR BAHRU, SKUDAI, UTM (POS KE SELURUH MALAYSIA)

019-7071977

Advertisements

About ohcantik

Perkongsian info & tips tentang KESIHATAN & KECANTIKAN. Kelebihan menggunakan produk yang mendapat JAMINAN yang sahih dan dihasilkan dari sumber semulajadi dengan sokongan saintis-saintis bertauliah serta ujian klinikal dan landmark study yang sah. Bisness yang memberi peluang FINANCIAL FREEDOM dan PASSIVE INCOME TANPA HAD - Shaklee
This entry was posted in Air & Kesihatan and tagged , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Penapis Air Terbaik Dengan Hasil Tapisan Hampir Setanding pH Air Zam Zam

  1. Pingback: AIR NABEEZ (AIR RENDAMAN KURMA @ KISMIS): MINUMAN KEGEMARAN RASULULLAH SAW YANG MENYIMPAN 1001 KHASIAT | oH!cANTIK

  2. Rosez RJ says:

    Terima kasih atas info pH yang bagus ni. Baru2 ni ada orang datang buat demo di rumah saya guna produk dia jenama Rainbow. Sebelum tu dia minta saya bawa segelas air minuman, tak kisah air masak atau air tapis? Air yang awak minum dia cakap. Lepas test ternyata air tapisan Shaklee ni pH dia kebiruan gitu ke arah alkali kan. Sejak tu saya semakin konfiden nak minum dah seronok promote kat kawan2 🙂 Lepas jumpa info dalam blog ni lagi semangat saya nak promote sebab ada juga orang yang pernah test bacaan pH tu 🙂 Terima kasih atas perkongsian 🙂

    Like

  3. Pingback: Air Nabeez (Air Rendaman Kurma @ Kismis): Minuman Kegemaran Rasulullah SAW Yang Menyimpan 1001 Khasiat | Ohcantik.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s