Jangan Rebut Peluang Perniagaan Online Ni Kalau Tak Nak Terima Nasib Yang Sama Macam Mereka Dalam Video Ni

Peluang perniagaan ada banyakkkkkk… terutamanya perniagaan online.. tak kurang jugak yang menjanjikan bulan dan bintang… boleh dapat puluhan ribu walau hanya selepas 1 minggu mendaftar tanpa perlu kerja teruk… goyang kaki duit masuk???!!!… masuk akal tak?

Elakkan jugak kalau ada orang ajak join atau offer peluang perniagaan yang sampai kena buat pinjaman… hatta bisnes Shaklee sekalipun sebab itu tak wujud sama sekali dalam Shaklee…

Saya share sikit tips kepada yang berminat nak start perniagaan online tu:

  1. Jangan letakkan target terlalu tinggi pada peringkat permulaan – target mestilah realistik… sikit-sikit lama-lama jadi bukit.. jadi gunung
  2. Jual barang / produk yang ada repeat order sebab ini menjamin peluang perniagaan berterusan
  3. Cari perniagaan online yang boleh beri kebebasan masa kepada kita lebih-lebih lagi kalau kita masih bekerja
  4. Cari perniagaan online yang boleh memberi manfaat kepada orang lain (kita boleh bantu orang melalui bisnes kita) – added value yang sangat tinggi
  5. Cari perniagaan online yang membolehkan kita mempunyai empayar / network sendiri (ala-ala macam company / organisasi sendiri lah ni) – bangga tau
  6. Cari mentor yang betul-betul boleh membantu kita untuk kembangkan perniagaan online kita

Saya share sikit kelebihan perniagaan dengan Shaklee pulak yer

FAEDAH AHLI (PENGEDAR SHAKLEE)

  1. Dapat KEUNTUNGAN daripada harga runcit sehingga 33%
  2. CASH BONUS daripada penjualan produk (dikira daripada jumlah UV terkumpul setiap bulan – kelayakan UV minima untuk mendapat BONUS ialah 150UV) – % BONUS semakin tinggi apabila UV terkumpul juga tinggi bermula 5% – 21%
  3. Pengedar yang mencapai rank sekurang-kurangnya Supervisor akan mendapat ganjaran EXTRA daripada Shaklee
  4. BONUS kempimpinan (leadership BONUS)
  5. CAR BONUS
  6. Convention – insentif PERCUTIAN PERCUMA di luar Negara atau UMRAH & ZIARAH untuk diri sendiri / keluarga (mengikut kelayakan)

FAEDAH AHLI (BUKAN PENGEDAR)

  1. Dapat membeli semua produk Shaklee pada harga diskaun sehingga lebih kurang 20%
  2. BONUS peribadi – sekiranya jumlah produk yang dibeli berjaya mengumpul sekurang-kurangnya 150UV walaupun tidak menjual
  3. Bebas untuk membuat pembelian melalui shaklee2u dengan menggunakan ID sendiri

BAGAIMANA CARA UNTUK MENJADI AHLI SHAKLEE?

Pilih salah satu daripada cara berikut:

KEAHLIAN PERCUMA

Buat pembelian produk bernilai lebih kurang RM690.00++ atau bersamaan 200UV – 200UV ini secara automatik melayakkan anda mendapat CASH BONUS yang akan Shaklee kreditkan ke dalam akaun anda pada bulan berikutnya.

Atau

Beli 2 botol Vivix Shaklee – automatik dapat FREE membership & dapat CASH BONUS

KEAHLIAN BIASA

Yuran keahlian seumur hidup hanya RM69.00 (+ RM10.60 untuk kos pos)

Tapi, saya nak ingatkan di sini… JANGAN rebut peluang perniagaan atau perniagaan online Shaklee ni kalau tak nak terima nasib yang sama macam mereka dalam video ni… wajib tonton…

National Conference Shaklee 2014/2015 Highlight from iReach HD on Vimeo.

Haa… dah tengok kan video tadi… ada antara mereka tu terpaksa berhenti kerja sebab kena fokus kat perniagaan dalam Shaklee yang bagi income 5 angka sebulan… ada pulak yang gembira sebab anak-anak tak perlu lagi dihantar ke nursery sebab boleh jaga sendiri sambil buat bisness, ada yang terpaksa buat passport sebab Shaklee sponsor percutian bertaraf 6 bintang ke oversea, ada jugak yang terpaksa bawak parents ikut buat Umrah tajaan Shaklee…

Kalau tak nak nasib seperti mereka, jangan buat perniagaan Shaklee… heheee

TAPI KENAPA PENTING UNTUK BERDAFTAR DENGAN UPLINE YANG BETUL?

Kalau anda betul-betul serius nak rebut peluang perniagaan yang menguntungkan ni.. memang nak buat duit dengan Shaklee maka WAJIB mendaftar dengan orang yang memang betul-betul fokus dan serius dalam bisnes Shaklee jugak..

Kenapa?

Sebab bila upline fokus dan betul-betul serius dalam bisnes Shaklee maknanya dia boleh bantu kita dan guide kita untuk buat duit dengan Shaklee macam dia jugak lah… kalau anda nak buat bisnes tapi terdaftar dengan upline yang hanya jadi ahli sebab nak beli suplemen pada harga ahli untuk dia makan sendiri saja maka sangatlah rugi sebab nanti takde orang nak tolong bagi tunjuk ajar…

Jadi, pilih upline yang betul… jangan mendaftar dengan seseorang tu hanya sebab dia kawan, kakak, adik atau sedara atau orang tu offer free membership tak pasal-pasal… lebih baik orang yang kita tak kenal tapi memang gerenti dia boleh tolong kita start perniagaan dan buat duit dengan Shaklee…

Anda memang tengah mencari upline untuk mendaftar jadi ahli Shaklee dan mencari mentor untuk mulakan perniagaan dengan Shaklee?… dah tak sabar nak rebut peluang perniagaan yang menguntungkan ni dan buat duit dengan Shaklee?

Jom! saya bantu…

Salam Jutawan,

Nieda

Business Leader & Shaklee Independent Distributor

JOHOR BAHRU, SKUDAI, UTM (POS KE SELURUH MALAYSIA)

019-7071977 (WhatsApp)

Advertisements

About ohcantik

Perkongsian info & tips tentang KESIHATAN & KECANTIKAN. Kelebihan menggunakan produk yang mendapat JAMINAN yang sahih dan dihasilkan dari sumber semulajadi dengan sokongan saintis-saintis bertauliah serta ujian klinikal dan landmark study yang sah. Bisness yang memberi peluang FINANCIAL FREEDOM dan PASSIVE INCOME TANPA HAD - Shaklee
This entry was posted in Pengedar Shaklee & Biz Shaklee and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s