Peminat Tudung Bawal Aidijuma Tak Senang Duduk Gara-Gara Keluaran Serentak 48 Design Baru

Hari ni 24/6/2015 bersamaan 7 Ramadhan 1436h… sedar tak sedar seminggu dah kita berada dalam bulan Ramadhan ni… ada dah yang start terasa bahang Aidilfitri…

Bagi peminat tudung bawal Aidijuma (AJ), bahang tu terasa lebih panas sebab Aidijuma bakal release 48 design baru tudung bawal AJ secara serentak dalam bulan ni! Gila kau… hahahaa…. tak senang duduk la jadinya peminat-peminat tudung bawal AJ ni…

Berpinau mata tengok design baru tudung bawal Aidijuma yang cun melecun tu… sweet2 belaka semuanya… rabak la poket… hahahaa… haip!… berjimat tau, kena berhemah bila berbelanja… kalau ikutkan hati memang la kalau boleh nak beli semua… 😛

Ok, ni sebahagian daripada 48 design baru tudung bawal Aidijuma yang bakal release tak lama lagi…

p/s: Saya bukan reseller tudung bawal AJ yer… 😉

Credit photo: FB TUDUNG AIDIJUMA FAN CLUB

AJ1

AJ2AJ3

AJ4

AJ5

AJ6

AJ7

Ok, ni cuma sebahagian jer daripada 48 design tudung bawal Aidijuma yang baru tu. Kalau saya letak semua nanti memang gerenti saya sendiri tak senang duduk sebab dok ada dalam blog sendiri… hahahaa….

Haa… SAYA BUKAN RESELLER yer… kalau nak beli AJ jangan cari saya tau…. hehee… boleh gi beli kat Aidijuma Concept Store secara online, terus walk-in kat mana-mana concept store yang ada kat Malaysia ni atau kalau tak nak berbaris dan berasak-asak ramai-ramai boleh jer cari Premium Reseller @ Reseller Aidijuma….

 

Saya cuma peminat AJ… baru nak mula jer pun.. baru start jer koleksi AJ saya…

Kalau nak follow update tudung bawal AJ ni boleh follow ig Datin Norjuma @aidijuma

Best tudung bawal AJ ni, kain dia sangat selesa dan senang nak dibentuk. Bila kita guna pin, kesan kat tudung tu tak nampak sangat sebab kualiti kain dia yang bagus.

So, apa tunggu lagi.. kepada peminat tegar tudung bawal AJ tu cepat-cepat la serbu Aidijuma Concept Store nanti atau cari reseller anda masing-masing untuk buat tempahan.

Salam AJ,

Nieda

Business Leader & Shaklee Independent Distributor

JOHOR BAHRU, SKUDAI, UTM (POS KE SELURUH MALAYSIA)

019-7071977

Advertisements

About ohcantik

Perkongsian info & tips tentang KESIHATAN & KECANTIKAN. Kelebihan menggunakan produk yang mendapat JAMINAN yang sahih dan dihasilkan dari sumber semulajadi dengan sokongan saintis-saintis bertauliah serta ujian klinikal dan landmark study yang sah. Bisness yang memberi peluang FINANCIAL FREEDOM dan PASSIVE INCOME TANPA HAD - Shaklee
This entry was posted in Tudung Bawal AJ (Aidijuma) and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Peminat Tudung Bawal Aidijuma Tak Senang Duduk Gara-Gara Keluaran Serentak 48 Design Baru

  1. Boleh rekomen kat teman2 wanita nih 😀

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s