Tutorial Cara Pakai Tudung Bawal Aidijuma Yang Ringkas Dan Sangat Sweet

Kalau dulu tudung bawal orang pakai senang jer…. lipat jadi 3 segi, letak atas kepala, pin kat dagu… settled!… ini kita panggil gaya konvensional macam yang ditunjukkan dalam video kat bawah ni.

Tapi sekarang, ramai yang kreatif dan pakai tudung bawal dengan banyak cara dan gaya yang cantik-cantik… Tak kurang jugak kepada peminat tudung bawal AJ atau Aidijuma… macamĀ tutorial kat dalam video ni ha…

Atau nak gayakan macam yang dalam tutorial ni pun boleh…

Ok, cukuplah kot 3 video ni buat masa ni yer…. kalau ada nanti saya update lagi dengan tutorial yang lain…

Boleh jugak ‘LIKE’ fanpage Tutorial Tudung Bawal Jadi Selendang untuk idea-idea yang lebih banyak… follow jer gambar-gambar yang di post kat fanpage ni… tutorial shawl pun ada… pilihlah ikut kesesuaian masing-masing yer…

Selamat mencuba!

p/s: Saya bukan reseller tudung bawal AJ tauuu…. :-* tapi kalau ada yang nak saya recommend reseller pun boleh… ada beberapa orang kawan saya yang jual tudung bawal AJ… sorang kat Selangor, sorang kat Penang, 3 orang kat JB/Pontian.

Hmmm… kalau pakai tudung cantik macam bawal AJ ni tapiiii muka penuh jerawat, kulit kusam, jeragat pun tak comei jugak kannnn? haaa… kalau ada masalah kulit macam ni, kena cepat-cepat cari jalan penyelesaian… dan jalan yang paling mudah, selamat & dijamin berkesan adalah dengan pengambilan vitamin / suplemen yang betul.

LIKE fanpage saya Kolagen Rahsia Awet Muda untuk info-info kesihatan, kecantikan, promo & testimoni Shaklee.

Salam Cantik,

Nieda

Business Leader & Shaklee Independent Distributor

JOHOR BAHRU, SKUDAI, UTM (POS KE SELURUH MALAYSIA)

019-7071977

Advertisements

About ohcantik

Perkongsian info & tips tentang KESIHATAN & KECANTIKAN. Kelebihan menggunakan produk yang mendapat JAMINAN yang sahih dan dihasilkan dari sumber semulajadi dengan sokongan saintis-saintis bertauliah serta ujian klinikal dan landmark study yang sah. Bisness yang memberi peluang FINANCIAL FREEDOM dan PASSIVE INCOME TANPA HAD - Shaklee
This entry was posted in Tudung Bawal AJ (Aidijuma) and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s