Rahsia & Petua Anjalkan Payudara Supaya Suami Suka Isteri Pun Vouge

Payudara kendur, kecik – ni masalah biasa yang dihadapi oleh wanita terutamanya ibu-ibu yang dah melahirkan dan menyusukan bayi. Alamak!… encik-encik suami pasti tak suka kan… hehehee.. Ada jugak sesetengah wanita sampaikan tak mau menyusukan bayi sebab takut payudara kendur dan nanti penampilan dah tak secantik masa anak dara dulu.

Tapi, tak mustahil kalau masalah yang sama pun dialami oleh wanita yang masih belum mempunyai anak atau masih anak dara tau.

Macam mana nak atasi masalah payudara kendur atau kecik?

Ada macam-macam petua dari orang-orang tua untuk mengatasi atau mengatasi masalah ni antaranya:

  • Guna daun sirih – ambil beberapa helai daun sirih yang berwarna hijau gelap dan lebar, sapukan dengan minyak kelapa (seeloknya minyak kelapa yang dibuat sendiri). Kemudian, salaikan daun sirih tadi di atas api lilin dan tekapkan pada payudara… biar sehingga kering dan ulang proses ni.
  • Labu – setengah biji labu saiz sederhana dikupas dan kemudian direbus sampai empuk. Ramas/hancurkan labu tu masa masih suam dan sapukan pada payudara – biarkan selama lebih kurang 20 minit. Petua ini boleh diamalkan 2 kali seminggu.
  • Putih telur – sapukan putih telur pada payudara dan biarkan kering semalaman. Amalkan 3 kali seminggu.

TAPI, rasanya kita ada banyak masa dan kesempatan tak nak buat petua-petua ni? Dah la sibuk kerja, urusan rumahtangga lagi, anak-anak lagi, dan macam-macam hal lah kan… terkejar ke sana ke sini.

Jadi, kita mestilah nak sesuatu yang mudah, pantas, berkesan dan yang penting sekali ada selamat. Bukan suntikan yang menyakitkan atau krim / kosmetik yang hanya memberi kesan luaran atau sementara atau yang lebih teruk lagi bila krim yang kita sapu tu buatkan kita terpaksa tanggung risiko kena kanser payudara pulak….

Tak perlu risau… saya ada cara PALING MUDAH, PALING SELAMAT, PALING BERKESAN untuk anjalkan payudara…. hasilnya lebih ohsem daripada suntik2 kolegan bagai tau… πŸ˜‰

Nak tau tak macam mana? Jawapannya: AMALKAN PENGAMBILAN SUPLEMEN jer.

Cadangan suplemen untuk anjalkan payudara:

  1. ESP (Energizing Soy Protein)
  2. Collagen Powder

Hasilnya memang menakjubkan! Semua otot jadi pejal, mantap, tegang dan kulit pun jadi licin, bersih, gebu, vouge gituuu. Haa… lagi satu, bukan setakat payudara jer tau yang jadi anjal… punggung pun jadi lebih mantap!.. πŸ˜‰ of course encik suami pun akan ter fall in love berkali-kali gitu…

Suplemen ni lah yang memang saya sendiri amalkan… heheee… sampai ada yang tanya adakah saya ambil suntikan kolagen… owhh… no way!… tak mau lah bersakit-sakit demi nak cantik.

Nak tau tak, ESP tu sedap tau rasa dia… lemak berkrim disukai ramai!… hehee… dannn.. ESP tu jugak sangat-sangat membantu kalau nak kawal berat badan.

So, ape tunggu lagi? Cepat dapatkan suplemen yang HOT ni sekarang jugak supaya dapat bantu akak-akak dapatkan semula payudara yang anjal walaupun dah ada anak 5.

WhatsApp saya di 019-7071977 untuk sebarang pertanyaan, PEMBELIAN dan KONSULTASI EKSKLUSIF secara PERCUMA.

Salam Cantik,

Nieda

Business Leader & Shaklee Independent Distributor

SHAKLEE JOHOR BAHRU, SKUDAI, UTM (POS KE SELURUH MALAYSIA)

019-7071977

Advertisements

About ohcantik

Perkongsian info & tips tentang KESIHATAN & KECANTIKAN. Kelebihan menggunakan produk yang mendapat JAMINAN yang sahih dan dihasilkan dari sumber semulajadi dengan sokongan saintis-saintis bertauliah serta ujian klinikal dan landmark study yang sah. Bisness yang memberi peluang FINANCIAL FREEDOM dan PASSIVE INCOME TANPA HAD - Shaklee
This entry was posted in Info Sihat and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s