Ubat Lelah Untuk Pesakit Asma @ Lelah Kronik Supaya Tak Perlukan Inhaler Lagi

Asthma atau orang selalu kata penyakit lelah. Sape yang pernah rasa tau la betapa seksanya rasa kalau diserang asthma @ lelah ni.

Dada rasa sesak, macam ada satu batu yang besar sangkut kat dada. Saya dah pernah alami semua ni sebab dulu asthma @ lelah saya agak teruk. Tapi sekarang Alhamdulillah… semua tu dah takde lagi sejak saya amalkan pengambilan suplemen.

Sama jugak kisahnya dengan pesakit asthma @ lelah yang kronik macam dalam video ni, selepas terjumpa ‘ubat’ kepada penyakitnya dan kini tak perlu lagi bergantung kepada inhaler… ikuti perkongsian beliau

Rawatan Asma Kronik? Inhaler Bukan Kawan Baik Dia Lagi from iReach HD on Vimeo.

Jadi, kalau ada sape-sape yang menghidap penyakit asthma ni, harap-harap dah jumpa jugak jalan penyelesaian macam yang dikongsikan dalam video di atas. Bukan ubat pun sebenarnya, tapi cuma ambik suplemen jer. Best kan?

Tak perlu lagi inhaler.. tak perlu lagi berkejar ke klinik atau hospital untuk dapatkan nebulizer.

Yang pentingnya dapat sihat tanpa ubat-ubatan berasaskan drugs. Selamat!

Anda boleh bebas dan bernafas menghirup udara segar dengan tanpa rasa macam ada batu sangkut dalam dada akibat penyakit asthma @ lelah tu.

WhatsApp saya di 019-7071977 untuk sebarang pertanyaan, PEMBELIAN dan KONSULTASI EKSKLUSIF secara PERCUMA.

Salam Sayang

Nieda

Business Leader & Shaklee Independent Distributor

JOHOR BAHRU, SKUDAI, UTM (POS KE SELURUH MALAYSIA)

019-7071977

Advertisements

About ohcantik

Perkongsian info & tips tentang KESIHATAN & KECANTIKAN. Kelebihan menggunakan produk yang mendapat JAMINAN yang sahih dan dihasilkan dari sumber semulajadi dengan sokongan saintis-saintis bertauliah serta ujian klinikal dan landmark study yang sah. Bisness yang memberi peluang FINANCIAL FREEDOM dan PASSIVE INCOME TANPA HAD - Shaklee
This entry was posted in Info Sihat and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s