Cinch Tea: Cara Mudah Menghilangkan Ngantuk Saat Kerja & Beri Tenaga Supaya Tak Lemau Bila Di Ofis Atau Kelas

Mesti ramai kan orang yang selalu jer lemau, letih, mengantuk bila di ofis, kelas atau even kat rumah.. nak buat apa-apa pun takde semangat, tak boleh nak fokus dan malas jer.. bukan takde tenaga sebab tak cukup makan.. tapi sebenarnya metabolisme kita terlalu rendah.

Kita jealous bila tengok orang yang sentiasa energetik, bersemangat dan ceria jer sepanjang hari kan?.. lepas tu badan diaorang pun maintain kurus dan sihat jer…

Tapi macam mana kita nak hilangkan rasa letih, mengantuk ni? nak kena ambik ubat apa?.. nak kena makan apa? minum kopi ke?

CINCH ENERGY TEA MIX

PERBEZAAN SHAKLEE

  • Selamat
  • Penggalak tenaga semulajadi
  • Ditambah dengan taurina yang berfungsi untuk meningkatkan tenaga dan ketahanan badan
  • Pilihan alternatif terbaik menggantikan kopi, soda atau manisan dalam mengekalkan kecergasan tubuh
  • Tanpa gluten
  • Tiada perisa tiruan
  • Tiada pewarna
  • Tidak mengandungi bahan pemanis

Cinch Tea

EKSKLUSIF T-LIFT – CAMPURAN TEH DI DALAM SHAKLEE CINCH ENERGY TEA MIX

MATCHA GREEN TEA POWDER

Disediakan secara semulajadi untuk menyimpan nutrient yang terdapat dalam daun teh termasuklah serat, mineral dan antioksidan.

EKSTRAK RED TEA

Salah satu antioksidan yang dijumpai dalam teh merah yang dikenali sebagai polifenol – penentang kanser yang kuat. Polifenol membantu mencegah kerosakan badan yang disebabkan oleh radikal bebas. Ia merupakan antioksidan yang sangat kuat dan diakui sebagai pencegah kanser dan sebagai ajen yang boleh menghalang tumor daripada merebak

EKSTRAK WHITE TEA

Juga dikenali sebagai baby green tea, mempunyai kandungan antioksidan yang lebih tinggi berbanding teh hijau.

ROIBOS RED TEA EXTRACT

Tumbuhan unik yang berasal dari Afrika Selatan yang kaya dengan sebatian poilifenol berfungsi sebagai antioksidan

Nampak tak, betapa tinggi kandungan antikoksidan dalam Cinch Energy Tea Mix ni. Selain daripada dapat membekalkan tenaga segera, menghilangkan ngantuk, meningkatkan metabolisme, ini bermakna ia adalah amat baik untuk awet muda dan menentang kanser kerana antioksidan berfungsi dalam menghalang serangan radikal bebas iaitu punca kepada penuaan dan pelbagai penyakit kronik.

TONTON VIDEA TESTIMONI DI BAWAH KALAU NAK TAHU BETAPA BESTNYA CINCH TEA SHAKLEE NI UNTUK MENGHILANGKAN NGANTUK DAN MEMBERI TENAGA

Ubat Tahan Mengantuk Tanpa Dadah: Cergas Sokmo! from iReach HD on Vimeo.

Dah tau kan penawar untuk menghilangkan ngantuk saat kerja, dalam kelas atau bila-bila masa saja. Hanya minum Cinch Tea  Shaklee jer… pada masa yang sama dapat bantu untuk tingkatkan metabolisma untuk kurus jugak.

Boleh diminum sejuk atau panas, ditambah madu atau lemon untuk menjadikan Cinch Tea Shaklee ni lebih sedap untuk dinikmati.

WhatsApp saya di 019-7071977 untuk sebarang pertanyaan, PEMBELIAN SHAKLEE, JOIN AHLI dan KONSULTASI EKSKLUSIF secara PERCUMA.

Salam Sayang

Nieda

Business Leader & Shaklee Independent Distributor

JOHOR BAHRU, SKUDAI, UTM (POS KE SELURUH MALAYSIA)

019-7071977

Advertisements

About ohcantik

Perkongsian info & tips tentang KESIHATAN & KECANTIKAN. Kelebihan menggunakan produk yang mendapat JAMINAN yang sahih dan dihasilkan dari sumber semulajadi dengan sokongan saintis-saintis bertauliah serta ujian klinikal dan landmark study yang sah. Bisness yang memberi peluang FINANCIAL FREEDOM dan PASSIVE INCOME TANPA HAD - Shaklee
This entry was posted in Info Sihat and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s