Pakej Percutian Ke Bangkok 4 Hari 3 Malam 2016 PERCUMA Untuk Anda

Nak bercuti ke Bangkok?… berapa agaknya kos untuk percutian ke Bangkok selama 4 hari 3 malam untuk seorang yer?… anggaran mungkin lebih kurang RM1,500 ke atas kan…

Nak kena ada bajet pulak kan?… tu belum kira bab urusan nak tempah tiket kapal terbang lah, nak tempah hotel lah… jenuh google cari hotel yang sesuai dengan bajet, nak fikir tentang transport masa kat Bangkok lagi, fikir kat mana nak makan… mesti nak tempat makan yang Halal, sedap & selesa… uisshhh… banyaknya benda nak kena uruskan sendiri… penatnyaaa…

Takde bajet sebanyak tu dan tak mau penat-penat planning untuk percutian yang diidamkan?… no worries sebab Shaklee nak bagi PAKEJ PERCUTIAN KE BANGKOK 4 HARI 3 MALAM PERCUMA!

Dah la PERCUMA, semua hal Shaklee yang uruskan tau.. kita tak payah semak-semak kepala fikir pun tentang urusan percutian tu. Ditanggung beres oleh Shaklee!

1

Serius… dan tawaran ini terbuka untuk semua hanya dengan cara mendaftar menjadi ahli & Pengedar Shaklee dan penuhi syarat-syarat kelayakan yang Shaklee tetapkan.

Ini adalah tawaran yang julung kalinya dibuat oleh Shaklee kepada mereka yang layak. Semua perbelanjaan untuk percutian ditanggung sepenuhnya oleh Shaklee… yang dapat pergi ni nanti cuma perlu bawa diri jer. Layanan memang taraf 5 bintang la kalau percutian dengan Shaklee ni. Layanan VIP!

Mungkin ada yang dah biasa dengan percutian ke Bangkok… tapi tetap takkan sama dengan percutian yang kena keluar bajet sendiri dengan yang PERCUMA kan?… of course la percutian percuma lagi best sebab tak perlu fikir tentang bajet. Kita boleh lenggang mak limah jer. Kalau percutian yang sebelum-sebelum ni lah kan, luggage pun kita tak payah susah-susah fikir… tak nak seret kesana-kesini… semua Shaklee yang uruskan.. tau-tau jer luggage dah ada dalam bilik hotel… tau-tau jer dah ada dalam perut bas… tau-tau jer dah masuk dalam kargo..

Tak ke layanan VIP kalau sampai macam tu sekali?

Belum cukup excited?… nah!.. tonton video ni.. ambik feel Bangkok

Best kan?… so, sape rasa nak rebut peluang percutian ke Bangkok secara PERCUMA.. semua Shaklee tanggung, inilah masanya. Jangan fikir banyak-banyak, jangan berlengah lagi… masa tak menunggu kita.

Jadi, kepada yang belum menjadi ahli & pengedar Shaklee tu cepat-cepat daftar sekarang dan anda bakal selangkah merebut peluang PAKEJ PERCUTIAN KE BANGKOK 4 HARI 3 MALAM PERCUMA daripada Shaklee!

WhatsApp saya di 019-7071977 untuk sebarang pertanyaan, PEMBELIAN SHAKLEE, JOIN AHLI dan KONSULTASI EKSKLUSIF secara PERCUMA.

Salam Sayang

Nieda

Business Leader & Shaklee Independent Distributor

JOHOR BAHRU, SKUDAI, UTM (POS KE SELURUH MALAYSIA)

019-7071977

Advertisements

About ohcantik

Perkongsian info & tips tentang KESIHATAN & KECANTIKAN. Kelebihan menggunakan produk yang mendapat JAMINAN yang sahih dan dihasilkan dari sumber semulajadi dengan sokongan saintis-saintis bertauliah serta ujian klinikal dan landmark study yang sah. Bisness yang memberi peluang FINANCIAL FREEDOM dan PASSIVE INCOME TANPA HAD - Shaklee
This entry was posted in Pengedar Shaklee & Biz Shaklee and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to Pakej Percutian Ke Bangkok 4 Hari 3 Malam 2016 PERCUMA Untuk Anda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s