Pengedar Shaklee Ipoh Dengan Perkhidmatan COD & Pos PERCUMA Tanda Penghargaan Buat Customer Tersayang

Apa khabar orang Ipoh?

Anda berada disini sebab sedang mencari Pengedar Shaklee yang boleh memberikan anda KONSULTASI EKSKLUSIF SECARA PERCUMA & PENGHANTARAN PERCUMA kan?

Syabas kerana anda berada di tempat yang tepat!

Saya sedia membantu dan akan cuba untuk memberikan servis terbaik. InsyaAllah….

Saya kenalkan diri saya yer..

Nama penuh: NORHASNIDA MOHAMAD NAYAN

Nama panggilan: NIEDA

Shaklee ID: 889821

No. H/P: 019-7071977

FB: Has Nieda

Fanpage: Kolagen Rahsia Awet Muda

Untuk COD di Ipoh, husband saya yang akan buat tau sebab my husband ni merangkap my business partner jugak. So, proses membuat pesanan semua kami uruskan bersama. Nak contact saya boleh, nak contact my business partner pun boleh.

Kalau anda tinggal di sekitar kawasan Tambun, Tanjung Rambutan, Taman Perpaduan, Sunway City (Lost World Of Tambun) maka my business partner ni lah orang yang paling tepat untuk hantarkan suplemen / produk Shaklee yang anda perlukan.

Ni contact number my husband @ my business partner yer:

Nama penuh: AZIRUL IZWAN ABU BAKAR

Nama panggilan: ZIRUL

Shaklee ID: 889821

No. H/P: 019-5635239

Psssttt… suplemen Shaklee pun ada yang khas untuk abang-abang sado tau..

Haaa… kaum adam kalau ada masalah yang berkaitan dengan hal-hal lelaki ni silakanlah contact husband saya yer kalau segan nak bercerita dengan saya. Memang lebih selesa kan kalau bercerita hal lelaki dengan lelaki.

Nak tahu apa set suplemen Shaklee yang orang Ipoh boleh dapatkan melalui kami?

SET SUPLEMEN SHAKLEE ISTIMEWA UNTUK WARGA IPOH

  1. Set Kesihatan Umum
  2. Kesihatan Lelaki
  3. Kesihatan Wanita
  4. Set Kurus Sihat
  5. Set Hamil
  6. Set Berpantang
  7. Set Ibu Menyusu
  8. Set Kecantikan (jerawat / jeragat / kulit kering & kusam)
  9. Kesihatan kanak-kanak
  10. Kesihatan Warga Emas
  11. Allergy / Asthma / Sinus / Resdung
  12. Diabetes (kencing manis)
  13. Senggugut / PMS / Menopause
  14. Darah Tinggi / Jantung / Kanser / Gout
  15. Fertility Set (Kesuburan / ingin cubahamil)
  16. Set untuk suami/isteri
  17. Masalah Rambut Gugur
  18. Hyperthyroid
  19. Hypothyroid
  20. Kanak-kanak ADHD (hyperactive)
  21. Sembelit / gastrik
  22. Migraine
  23. Sistem Imun
  24. Tambah Berat Badan
  25. Psoriasis
  26. Ekzema
  27. Kecerdasan / kesihatan otak
  28. Detoks
  29. Antioksidan
  30. Awet muda
  31. Kesihatan tulang / sendi / saraf
  32. dan banyak lagi….

Ceritakan saja kepada saya tentang permasalahan anda… saya akan cadangkan set suplemen Shaklee yang sesuai mengikut bajet & keperluan anda yer…

Untuk orang Ipoh, saya tak kenakan caj pos atau kos penghantaran untuk pembelian produk Shaklee bernilai RM300.00 keatas… PERCUMA jer… konsultasi pun PERCUMA… Jadual pengambilan suplemen secara peribadi pun akan saya beri selepas membuat pembelian… tu pun PERCUMA jugak.

Nak lagi special?…. moh join JADI AHLI sebab 100% confirmed orang Ipoh boleh dapat harga ahli yang sememangnya jauh lebih murah daripada harga biasa. Jangan risau…. Walaupun ada dah jadi ahli, anda tetap akan jadi customer kesayangan saya selagi mana anda sudi.

Bila dah jadi ahli nanti, tak bermakna nak order suplemen Shaklee atau apa-apa saja yang berkaitan saya biarkan anda buat sendiri… takk… tu semua tetap tanggungjawab saya. Cuma yang bestnya anda tak perlu risau tentang harga dah… tak payah susah-susah nak survey harga pun sebab anda memang berhak dapat harga ahli yang special tu…

SENARAI SUPLEMEN SHAKLEE

Slide5

  1. Advance Joint Health Tablet
  2. Alfalfa Complex (Small)
  3. Alfalfa Complex (Large)
  4. B-Complex
  5. Carotomax
  6. Chewable Vitamin C 100mg
  7. Collagen Powder
  8. DTX Complex
  9. Energizing Soy Protein (ESP)
  10. Garlic Complex
  11. GLA Complex
  12. Herb-Lax
  13. Lecithin
  14. Meal Shakes – French Vanilla
  15. NutriFeron
  16. Omega Guard
  17. OsteMatrix
  18. Peppermint Ginger Plus
  19. Performance – Orange
  20. Sustained Release Vitamin C 500mg
  21. Vitamin E Complex
  22. Vita-Lea Iron Formula
  23. Vivix
  24. Zinc Complex

RANGKAIAN PRODUK PENJAGAAN RAMBUT PROSANTE

Slide4

  1. Lightweight conditioner
  2. Long Lasting Finishing Spray
  3. Nourishing Scalp Treatment
  4. Purifying shampoo
  5. Replenishing shampoo
  6. Revitalizing shampoo

RANGKAIAN PRODUK PENJAGAAN WAJAH ENFUSELLE

Slide3

  1. Balancing Moisturizer
  2. Enfuselle Pump
  3. Eye Treatment
  4. Hydrating Cleansing Lotion
  5. Hydrating Moisturizer
  6. Hydrating Toner
  7. Purifying Cleansing Gel
  8. Purifying Toner

RANGKAIAN PRODUK PENJAGAAN WAJAH NUTRIWHITE

Slide2

  1. Daily Defense Whitening Essence
  2. Gentle Action Make-up Remover
  3. Gentle Deep Foaming Cleanser
  4. Overnight Renewal Whitening Cream
  5. Soothing Radiance Whitening Softener
  6. Spot Whitening Treatment
  7. Ultimate Protection Whitening Lotion

RANGKAIAN PRODUK PENJAGAAN RUMAH GET CLEAN

Slide1

  1. Basic-H Organic Super Cleansing Concentrate
  2. Dish Wash Concentrate
  3. Fresh Laundry Concentrate
  4. Soft Fabric Concentrate

PENAPIS AIR TERBAIK DUNIA GET CLEAN

  1. Filter (3 packs)
  2. Housing (1 unit)
  3. Pitcher (1 unit)
  4. Get Clean Water Starter Pack with Water Refill 3-pack

WhatsApp saya di 019-7071977 untuk sebarang pertanyaan, PEMBELIAN SHAKLEE, JOIN AHLI dan KONSULTASI EKSKLUSIF secara PERCUMA.

Salam Sayang

Nieda

Business Leader & Shaklee Independent Distributor

JOHOR BAHRU, SKUDAI, UTM (POS KE SELURUH MALAYSIA)

019-7071977

Advertisements

About ohcantik

Perkongsian info & tips tentang KESIHATAN & KECANTIKAN. Kelebihan menggunakan produk yang mendapat JAMINAN yang sahih dan dihasilkan dari sumber semulajadi dengan sokongan saintis-saintis bertauliah serta ujian klinikal dan landmark study yang sah. Bisness yang memberi peluang FINANCIAL FREEDOM dan PASSIVE INCOME TANPA HAD - Shaklee
This entry was posted in Pengedar Shaklee & Biz Shaklee and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s