Pelembut Fabrik Yang Wangi & 100% Bebas Bahan Kimia Merbahaya Yang Boleh Menyebabkan Alahan Dan Asthma

Kita semua mesti dah biasa guna pelembut fabrik kan?… macam-macam jenama pelembut fabrik ada kat pasaran. Tapi, kalau tak kena gaya ada orang akan jadi alahan sebab kebanyakan produk pelembut fabrik atau bahan pencuci yang ada di pasaran ni mengandungi bahan kimia.

Bahan kimia yang terkandung dalam pelembut fabrik, sabun pencuci baju, sabun pencuci lantai, sabun pencuci pinggan ni sebenarnya bukan saja boleh membuatkan kita dapat alahan kulit tau… bahan kimia tu jugak boleh menyebabkan masalah penyakit asthma terutamanya di kalangan kanak-kanak.

Jadi, kalau anda ada anak atau anda sendiri yang menghidap penyakit asthma dan dah jenuh dah keluar masuk wad, kerap berkejar ke klinik untuk nebulizer, tak sudah-sudah kena makan ubat asthma tapi masih tak baik jugak… anda sebenarnya perlu menukar segala jenis bahan pencuci yang digunakan di rumah kepada produk yang berasaskan bahan semulajadi dan 100% bebas kimia seperti rangkaian produk pencuci Get Clean Shaklee.

Banner

Rangkaian produk pencuci Get Clean Shaklee yang 100% bebas bahan kimia yang boleh menyebabkan alahan, asthma dan sangat selamat kepada alam semulajadi

Inilah jugak titik permulaan Mr. Roger Barnett, pemilik Shaklee Corporation dengan Shaklee apabila beliau menemui rangkaian pencuci Get Clean Shaklee dalam usaha beliau mengatasi masalah asthma kronik anak beliau. Walaupun dah jenuh berubat dan menerima rawatan, tapi asthma anak beliau hanya berjaya pulih selepas beliau bertukar kepada rangkaian produk pencuci Get Clean Shaklee seperti yang beliau dan isteri beliau, Sloan Barnett ceritakan dalam video rancangan bersama Oprah Winfrey berikut.

Get Clean Shaklee terdiri daripada:

Basic H2 Organic Super Cleaning Concentrate – pencuci serbaguna yang sangat pekat (16 auns boleh dicairkan menjadi 48 gelen pencuci berkuasa tinggi) untuk menanggalkan semua kotoran degil termasuklah kesan karat, dakwat, minyak dan gris dan sebagainya dengan formula tanpa bilas.

Fresh Laundry Concentrate Powder – sabun pencuci pakaian tanpa klorin yang lembut dan tidak meninggalkan kesan bau hapak serta sesuai untuk semua jenis pakaian yang boleh dibasuh.

Soft Fabric Concentrate – pelembut fabrik yang meninggalkan bau harum yang sangat lembut pada pakaian dan tidak merengsakan kulit.

Dish Wash Concentrate – pekatan pencuci pinggan yang sangat berkuasa menanggalkan minyak degil dan sangat menjimatkan, hanya perlu beberapa titisan untuk mencuci timbunan pinggan mangkuk dalam sinki dan sangat lembut pada tangan.

Itu adalah semua produk Get Clean Shaklee, tapi kali ni saya nak cerita lebih lanjut tentang pelembut fabrik Get Clean Shaklee yang best tu.

PELEMBUT PAKAIAN SOFT FABRIC CONCENTRATE GET CLEAN SHAKLEE

soft-fabric-concentrate

Pelembut fabrik Soft Fabric Concentrate Get Clean Shaklee – botol comel yang sangat berbaloi dan memberi nilai kepada wang anda

Melembutkan Pakaian

Pekatan Pelembut Fabrik (Soft Fabric Concentrate) yang berbau harum ini jauh lebih berkesan daripada produk lain dalam mengelakkan pakaian daripada berkedut atau melekat pada badan akibat kesan statik. Dengan rumusan kepekatan tinggi, ia bukan sahaja lebih menjimatkan malah anda dapat merasai perbezaannya dengan sentuhan.

Berkepekatan tinggi iaitu 32 auns berupaya melembutkan 64 cucian

Melembutkan, mengurangkan kedut dan mengawal Pelekat statik dengan semulajadi

Mudah dibawa, dituang dan disimpan kerana botolnya yang comel

PERBEZAAN ANTARA PELEMBUT FABRIK SHAKLEE DENGAN PELEMBUT FABRIK YANG BIASA DI PASARAN

SELAMAT

  • Tidak bertoksik – sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah kulit sensitif terhadap bahan pencuci
  • Sesuai untuk semua jenis fabrik yang boleh dibasuh
  • Tanpa bahan kimia berbahaya
  • Tanpa gas beracun – ini boleh mengurangkan risiko penyakit asthma yang biasanya berpunca daripada bahan kimia yang meruwap daripada bahan pencuci yang digunakan di dalam rumah.
  • pH yang seimbang

BERKESAN

  • Berpekatan tinggi – bagi 64 cucian
  • Hanya ½ aun diperlukan untuk setiap cucian
  • Kurangkan kedutan dan kesan statik

MESRA ALAM / SEMULAJADI

  • Ramuan semulajadi
  • Tanpa fosfat
  • Tanpa bahan perwarna
  • Bungkusan yang boleh dikitar semula
  • Selamat untuk sistem septik dan pembentungan

Petua berguna

Gunakan Pekatan Pelembut Fabrik untuk cucian dengan mesin basuh. Ia boleh menjadikan pakaian lebih lembut berbanding sebelumnya dan mengelakkan pakaian daripada berkedut atau melekat pada badan.

Anda memilih untuk bertukar kepada produk pencuci dalam rumah yang lebih selamat dan 100% bebas bahan kimia merbahaya?

GET CLEAN SHAKLEE adalah jawapan yang paling tepat!

WhatsApp saya di 019-7071977 untuk sebarang pertanyaan, PEMBELIAN SHAKLEE, JOIN AHLI dan KONSULTASI EKSKLUSIF secara PERCUMA.

Salam Sayang

Nieda

Business Leader & Shaklee Independent Distributor

JOHOR BAHRU, SKUDAI, UTM (POS KE SELURUH MALAYSIA)

019-7071977

Advertisements

About ohcantik

Perkongsian info & tips tentang KESIHATAN & KECANTIKAN. Kelebihan menggunakan produk yang mendapat JAMINAN yang sahih dan dihasilkan dari sumber semulajadi dengan sokongan saintis-saintis bertauliah serta ujian klinikal dan landmark study yang sah. Bisness yang memberi peluang FINANCIAL FREEDOM dan PASSIVE INCOME TANPA HAD - Shaklee
This entry was posted in Get Clean (Rumah Bebas Kimia) and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s