Suplemen Resveratrol Dengan Kuasa Antioksidan Terhebat Untuk Memerangi Kanser, Kencing Manis, Serangan Jantung & Penuaan

APAKAH DIA RESVERATROL?

Resveratrol adalah kandungan yang terdapat dalam kompaun tumbuhan yang dipanggil sebagai polyphenols. Kompaun ni mempunyai sifat yang sangat kuat dan kaya dengan antioksidan, melindungi tubuh daripada kerosakan yang berkaitan dengan peningkatan risiko kanser dan serangan jantung. Resveratrol ni boleh dijumpai pada kulit anggur, kekacang dan buah beri.

Oleh sebab resveratrol ni sangat kuat dan banyak manfaat kepada kesihatan, ramai pengeluar cuba untuk capitalize dalam menjual suplemen resveratrol. Kebanyakan kapsul resveratrol yang di jual di U.S. mengandungi ekstrak Japanese & Chinese knotweed dan Polygonum cuspidatum. Suplemen resveratrol lain dibuat daripada wine merah atau ekstrak anggur merah.

resveratrol

Vivix dengan kuasa resveratrol daripada anggur muscadine yang mampu melawan penuaan, serangan kanser, serangan jantung, kencing manis, arthritis, SLE dan pelbagai penyakit kronik lain

KELEBIHAN & MANFAAT RESVERATROL

Resveratrol beri sangat banyak manfaat kepada anti-penuaan dan jugak melawan penyakit terutamanya penyakit-penyakit kronik.

Kat bawah ni adalah antara kelebihan & manfaat resveratrol kepada tubuh manusia.

KESIHATAN JANTUNG – resveratrol membantu untuk mengurangkan keradangan, mencegah oksidasi daripada LDL atau kolesterol jahat, mengelakkan daripada platlete darah melekat dan membentuk gumpalan / darah beku yang menyebabkan serangan jantung.

KANSER – resveratrol mampu menyekat sel kanser daripada merebak dan mencetuskan proses mematikan sel kanser (apoptosis).

ALZHEIMER’S @ NYANYUK – resveratrol melindungi sel saraf daripada rosak yang boleh membawa kepada pembentukan plak yang boleh menyebabkan Alzheimer’s atau nyanyuk.

KENCING MANIS – resveratrol membantuk mencegah rintangan insulin, iaitu keadaan dimana tubuh menjadi tidak sensitif kepada kesan hormon penurunan gula dalam darah (insulin). Rintangan insulin ialah precursor petanda atau gejala kencing manis.

Kajian menunjukkan individu yang mengambil suplemen resveratrol hidup lebih lama berbanding mereka yang tidak.

TELOMERES

Vivix mampu melindungi ‘telomeres’ daripada rosak dan memperbaiki sel-sel pada tahap DNA. Sel yang sihat adalah kunci sebenar kepada tahap kesihatan seseorang.

Nota: Suplemen resveratrol mungkin berinteraksi dengan ubat pencair darah seperti warfarin (Coumadin), dan ubatan anti-radang seperti aspirin dan ibuprofen yang boleh menyebabkan pendarahan.

Semua orang berhak untuk dapat kehidupan yang lebih sihat dan mulakan langkah anda sekarang. Vivix Shaklee adalah suplemen resveratrol yang paling tepat dan suplemen resveratrol terbaik yang anda boleh dapatkan di pasaran.

V19

4 bahan penting dalam penghasilan Vivix Shaklee yang merupakan ajen anti-penuaan terbaik yang boleh anda dapatkan

WhatsApp saya di 019-7071977 untuk sebarang pertanyaan, PEMBELIAN SHAKLEE, JOIN AHLI dan KONSULTASI EKSKLUSIF secara PERCUMA.

Salam Sayang

Nieda

Business Leader & Shaklee Independent Distributor

JOHOR BAHRU, SKUDAI, UTM (POS KE SELURUH MALAYSIA)

019-7071977

Advertisements

About ohcantik

Perkongsian info & tips tentang KESIHATAN & KECANTIKAN. Kelebihan menggunakan produk yang mendapat JAMINAN yang sahih dan dihasilkan dari sumber semulajadi dengan sokongan saintis-saintis bertauliah serta ujian klinikal dan landmark study yang sah. Bisness yang memberi peluang FINANCIAL FREEDOM dan PASSIVE INCOME TANPA HAD - Shaklee
This entry was posted in Suplemen Asas and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s